Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

FarmAsist - ponudnik najnaprednejših avtomatiziranih rešitev za lekarne

V podjetju FarmAsist smo predani zagotavljanju najboljših možnih avtomatiziranih rešitev za lekarne. Kot vodilni slovenski ponudnik robotskih sistemov skladiščenja in prinosa zdravil smo ponosni, da Vam lahko ponudimo izjemno zanesljive, kvalitetne, visokotehnološke lekarniške sisteme vodilnega Evropskega in svetovnega proizvajalca tovrstnih izdelkov BD | Rowa® Technologies , skupaj z najvišjim nivojem lokalnih servisnih storitev.

Povsod po Evropi imajo lekarne, zaradi nenehne rasti obsega dela in pritiskov s strani plačnikov, vse več težav z obvladovanjem delovnih procesov in kvalitetnim izvajanjem svojega lekarniškega poslanstva. Na zalogi morajo imeti vse večje število različnih zdravil, obenem pa vanje zahaja vse več pacientov. Rowa avtomatizirani lekarniški sistemi se s svojimi inovativnimi tehnološkimi koncepti, v prvi vrsti patentirane multi-picking tehnologije robotskih rok za iznos več pakiranj hkrati, kažejo v praksi kot prava rešitev, ki omogoča lekarnam dokazano več prostora za stranke, sprosti dokazano več časa za pogovor in svetovanje in dokazano zmanjša število napak pri izdaji ter tako zagotavlja lekarnam pripravljenost na nove izzive v prihodnosti.

Glede na pozitivne izkušnje tisočih lekarnarjev, ki delajo z Rowa sistemi, smo prepričani, da lahko ti sistemi tudi v Vaši lekarni izboljšajo delovne procese, pripomorejo k učinkovitejšemu izvajanju farmacevtske skrbi in povečajo prihodke. Prav tako izkušnje iz tujine in Slovenije kažejo, da se ta zagotovo pametna investicija v sodobno lekarniško opremo povrne v le nekaj letih. Več…

Tako oseben, kot vaši kupci

rowa vmax

Tako oseben, kot vaši kupci

Rowa Vmax se lahko prilagodi vsaki lekarni,     tako glede dimenzij, kapacitete in transportnih sistemov kot tudi modularnih dodatkov.

Zakaj izbrati sistem Rowa

prednosti rowe

Zakaj izbrati sistem Rowa

Več kot 10.000 lekarn po svetu zaupa Rowi.
Za lekarne od 100 do 5.000 strank na dan.
Izvrsten servis - vedno na voljo za vas.

Odprti smo za kakršnakoli vprašanja

kontakt

Odprti smo za kakršnakoli vprašanja

telefon: +386 (0) 59 200 999
e-mail: info@farmasist.si

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL