Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Arhitekti in Opremljevalci lekarn

Vse več lastnikom lekarn se pred prenovo ali novogradnjo lekarn poraja ključno vprašanje: Ali velja istočasno namestiti tudi učinkovit avtomatiziran lekarniški sistem skladiščenja in prinosa zdravil? Prav zato v podjetju FarmAsist tesno sodelujemo z arhitekti in opremljevalci lekarniških prostorov, ki jih izbere kupec.

Takoj po potrditvi naročila pričnemo usklajevati podrobnosti in prilagoditve z odgovornim arhitektom in opremljevalcem lekarne naročnice. Tako imajo le-ti v vsakem trenutku dostop do informacij relevantnih za namestitev naročenega Rowa lekarniškega sistema. V namen dodatne obveščenosti bomo v podjetju FarmAsist v prihodnje odprli še posebno spletno registracijsko mesto, kjer boste lahko arhitekti in opremljevalci lekarn dostopali do podrobnosti posameznega projekta, na primer do podrobnejših tehničnih izrisov ali do pomembnih informacij o namestitvenih predpogojih.

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL