Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne strani farmasist.si

Celotna vsebina spletne strani farmasist.si je last podjetja FarmAsist d.o.o.. Uporaba vsebin je brez dovoljenja podjetja FarmAsist d.o.o. prepovedana.

PIŠKOTKI

Kaj so piškotki?
So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Piškotki uporabljeni na tej strani
Na spletni strani uporabljamo naslednje piškotke:
- Piškotek, namenjen analitiki (Google Analytics) za merjenje obiskanosti spletnih strani, ki so na voljo izključno lastniku spletne strani.
- Spletna stran ne uporablja invazivnih piškotkov, ki bi se uporabljali za zbiranje (in posredovanje) podrobnih podatkov o uporabnikih, oglaševanje, trženje ali v druge namene, ki bi pomenili poseg v zasebnost uporabnikov.

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL