Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Prednosti avtomatizacije

Avtomatiziranje nekaterih zamudnih procesov v lekarni ima mnoge prednosti, ki odpirajo nove možnosti za uspešen razvoj lekarništva. Zato je pri odločitvi za izbiro pravega partnerja zagotovo potreben tehten razmislek. Rowa sistemi vam zagotavljajo nepremagljive prednosti.

Izkušnje in kompetence - več kot 8.000 lekarn zaupa Rowi

Ko je govora o avtomatiziranih sistemih skladiščenja in prinosa zdravil velika večina lekarniških farmacevtov v Evropi zaupa Rowa sistemom. Več kot 7.000 delujočih sistemov v več kot 30 državah sveta priča o izjemnem uspehu Rowa avtomatiziranih sistemov izdelanih v podjetju BD I Rowa v Nemčiji. Poleg visoke tehnologije ter fokusiranja na kupce pa pravo partnerstvo, na katerega se lahko zanesete, zagotavlja tudi poslovna stabilnost podjetja BD.

Izjemna felksibilnost - za lekarne od 100 do 5.000 strank na dan

Avtomatizirani sistemi skladiščenja in prinosa zdravil se lahko prilagodijo vsaki lekarni. Različni modeli in velikosti sistemov ter uporabniku prilagojena transportna tehnika nam omogočajo izdvedbo popolnoma individualiziranih rešitev - bodisi v najmanjših vaških lekarnah bodisi v ogromnih bolnišničnih lekarnah. Vaš Rowa sistem vam bo omogočil doseganje visoke stopnje avtomatizacije procesov v lekarni, predvsem tistih rutinskih, za katere porabite vse več časa. Na primer, v vašo Rowo lahko skladiščite tudi izdelke hladne verige ali izdelke, ki ste jih dolžni strankam, kar vam prihrani kar nekaj dodatnih poti po lekarni. Prav tako je Rowa kompatibilna z vsemi lekarniškimi programi in jo je zato enostavno integrirati v obstoječe lekarniške procese.

Izvrsten servis - Rowa je vedno na voljo za Vas

Uspešna namestitev Rowa sistema temelji na intenzivnih konzultacijah in skupnem načrtovanju z naročnikom. Po potrditvi naročila vas bo član našega projektnega tima spremljal skozi celotno fazo podrobnega načrtovanja in realizacije projekta. Obenem bo poskrbel, da bosta namestitev in zagon vašega Rowa sistema potekala gladko. Seveda bomo tudi po zagonu v rednem v kontaktu z vami: naši izkušeni serviserji vam bodo na voljo 24-ur na dan, 365 dni v letu.

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL