Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Prednosti Rowe

Posebno v času krčenja sredstev za zdravstvo postaja optimizacija delovnih procesov za lekarne vse pomembnejša za povečevanje ali celo le vzdrževanje obsega poslovanja tudi v prihodnje. In avtomatizacija nudi lekarnam kar nekaj koristi:

Prihranek časa - skrajšanje časov pri prevzemanju in vnašanju dobav

Rowa avtomatizirani lekarniški sistemi skladiščenja iz podjetja BD CareFusion I Rowa vam omogočajo kontinuiran stik z bolnikom v času celotnega izdajnega procesa. Tako vam ni več potrebno tekati iz oficine v materialko in po predalih iskati prava zdravila ter jih prinašati nazaj za pult. Avtomatizacija vam tako omogoča več časa za svetovanje in farrmacevtsko skrb, in sicer tako pri izdaji zdravil na recept kot pri svetovanju o izdelkih v prosti prodaji.

Prihranek prostora - do 400 € več prometa na mesec* na vsak dodatni m² oficine

Kompaktno skladiščenje v robotiziranem skladišču pomeni, da ne potrebujete več dodatnih klasičnih lekarniških predalov. Dodaten prostor, ki ga pridobite na ta račun vam omogoča, da lahko popolnoma preuredite vašo lekarno, na primer lahko uredite dodaten svetovalni prostor ali pa povečate površino vaše majhne oficine. Kar pomeni, ob ustreznem svetovanju, tudi več prometa na m² oficine - po podatkih nemških študij lahko tudi do 400 € na mesec. Avtomatiziran sistem se lahko brez problema namesti tudi v nadstropju nad materialko ali pa v kleti - v dragih predelih mesta ali mestnih središčih lahko tudi na ta račun znižate stroške.

Optimizacija stroškov zalog - do 40% nižji manipulativni stroški*

Avtomatizirane tehnološke rešive ne zmanjšujejo le obsega rutinskega dela temveč tudi poenostavljajo delovne procese. Če ste pred namestitvijo Rowa sistema velik del časa namenili upravljanju z zalogami, se po namestitvi Rowe velik del rutinskih nalog opravlja avtomatsko in bistveno bolj učinkovito. Tako lahko dosežete racionalizacijo zalog, manj kapitala vezanega v zalogah, hitrejše obrčanje zalog in manjše manipulativne stroške.

* na podlagi internih analiz opravljenih v nemških lekarnah

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL