Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Rowa iVmax za večje lekarne

Avtomatizirani lekarniški sistem Rowa iVmax s popolnoma integriranim iProLog sistemom je prava rešitev za srednje velike in večje lekarne, ki izdajo 250 do 1.000 receptov dnevno in so hkrati omejene s prostorom. Tako kot Rowa Vmax se lahko tudi Rowa iVmax modularno nadgradi s transportnimi trakovi, integrirano hladilno enoto ali z Visavia izdajno svetovalnim terminalom.  

Vnašanje lekarniškega blaga zgolj s pritiskom na gumb – z integriranim iProLog sistemom, ki je skrit znotraj Rowa Vmax sistema, je možno še dodatno povečati učinkovitost lekarn, saj ni potrebna prisotnost lekarniškega osebja ob vnašanju blaga.         

                                                                                                        VIDEO POVEZAVA

Lekarniško osebje porabi na dan kar nekaj časa za ročni prevzem in pospravljanje blaga dobavljenega s strani veledrogerij. Popolnoma samodejen vnos z iProLog sistemom lahko pri tem nedvomno pomaga. Po odprtju vratic iProLoga na frontalnem delu Vmax sistema lekarniško blago iz veledrogerijskih škatel enostavno le vsujete v zbirni vsebnik iProLoga in pritisnete gumb Start - za vse ostalo poskrbi iProLog sam, brez fizične prisotnosti lekarnarja. Še vedno ostaja hkrati na voljo tudi klasičen hitri ročni vnos skozi vnosni trak prav tako na frontalnem delu sistema. iProLog sistem je zmožen prepoznati tudi nove 2D črtne kode ter vnašati pakiranja ovalnih oblik.

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL