Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Rowa Vmax za večje lekarne

Rowa Vmax sistem s HD-Multi-Picking tehnologijo robotskih rok pobiranja večih pakiranj hkrati je prava rešitev za srednje velike in večje lekarne, ki izdajo 250 do 1.000 receptov dnevno. Za razliko od Rowa Smart sistema se lahko individualno prilagodi in modularno nadgradi z Rowa dodatki kot je ProLog za popolnoma samodejni vnos blaga, transportnimi sistemi za prinos pakiranj do izdajnih mest ali hladilno enoto za skladiščenje izdelkov hladne verige.

Več kot 8.000 lekarn po Evropi in svetu zaupa Rowi. Rowa avtomatizirani sistemi skladiščenja in prinosa zdravil v zadnjih 20. letih temeljito spreminjajo delovne procese v lekarnah. Povsod po Evropi se inovativni in drzni lekarniški farmacevti odločajo za uporabo prednosti te nove, sodobne tehnologije za obvladovanje zalog: manj kapitala vezanega v zalogah, več prostora za izdelke v prosti prodaji in nenazadnje bistveno več časa za svetovanje in farmacevtsko skrb.

                                                                                                       VIDEO POVEZAVA

V ta namen nudimo lekarniškim farmacevtom vrsto komplementarnih sistemov, načrtovanih tako, da delujejo skupaj. Tako si lahko Rowa Vmax sistem sestavite popolnoma individualno, po svojih potrebah in željah.

Rowa Vmax sistemi se lahko, zaradi svoje praktičnosti in potrjene uporabnosti, enostavno prilagodijo vsaki lekarni in naročnikovim željam - delovni procesi v Vaši lekarni bodo tako potekali še bolj tekoče in manj stresno.

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL