Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Avtomatizirane rešitve individualno prilagojene lekarni

Rowa avtomatizirane lekarniške sisteme skladiščenja in prinosa zdravil je mogoče namestiti v praktično vsako lekarno. Širok nabor izdelkov in profesionalna ekipa izkušenih projektnih vodij poskrbi za to.

Rowa avtomatizirani sistemi so vedno projektirani glede na individualne želje naročnika in ne obratno. Naši projektni vodje svetujejo kupcem na mestu, kakšne rešitve bi bile zanje najbolj primerne. To jim omogoča prilagodljiv nabor izdelkov in storitev:

Ob prejetju arhitekturnega načrta lekarne, naši izkušeni projektanti z AutoCAD programom pripravijo predlog namestitve Rowa sistema na najoptimalnejšem mestu v lekarni. Seveda pri pripravi idejne zasnove aktivno sodeluje tudi kupec oziroma naročnik.

Ena naših ključnih prednosti je, da dobi vsak kupec našega sistema osebnega projektnega vodjo, ki ga spremlja od začetne faze projektiranja do prvega testnega zagona sistema. Odgovoren je tudi za koordinacijo sodelovanja z vsemi, ki jih zadeva projekt:

  • koordinacija z arhitektom in opremljevalcem lekarne
  • povezava Rowa sistema z lekarniškim informacijskim sistemom
  • terminiranje namestitve in testnega zagona Rowa sistema
© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL