Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Vzdrževanje in Servisiranje

Tudi po zagonu Rowa sistema ostane kupec v središču naše pozornosti: zahvaljujoč našim izkušnjam, prilagojenim vzdrževalnim pogodbam in hitri lokalni servisni podpori.

Avtomatizirana lekarniška skladišča v katerih delujejo sofisticirani robotskimi sistemi morajo delovati v vsakem trenutku: prav zato smo v tesnem kontaktu s kupcem tudi po pričetku rednega delovanja. V Sloveniji že več let uspešno deluje lokalna servisna podpora, kjer so v lokalnem servisnem klicnem centru slovenskim uporabnikom Rowa sistemov na voljo visoko usposobljeni slovenski strokovnjaki za Rowa sisteme.

Na lokalni servisni točki redno opazujemo in kontroliramo delovanje vseh nameščenih Rowa sistemov v Sloveniji preko hitrih internetnih povezav. Tako poskušamo identificirati vse potencialne težave še preden se izrazijo na delovanju sistema - in z oddaljeno pomočjo je mogoče uspešno rešiti kar 90% vseh težav.

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL