Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Rowa hladilna enota - za shranjevanje izdelkov hladne verige

Pravilno temperiranje: z integrirano Rowa hladilno enoto je lahko tudi shranjevanje temperaturno občutljivih zdravil avtomatizirano. Po novem tudi z možnostjo spremljanja temperaturnega grafa na zaslonu. 

Ob vnosu blaga v Rowa sistem ta avtomatsko prepozna zdravila iz hladne verige in jih z visoko prioriteto vskladišči v integrirano hladilno enoto. Vrata hladilne enote se odprejo le za toliko, da omogočijo vskladiščenje pakiranja, s čimer se ohranja konstantna vrednost nastavljene temperature.

                                                                                                        VIDEO POVEZAVA

Nekatera zdravila, recimo inzuline, je potrebno zaradi svoje občutljivosti hraniti pri nizkih temperaturah. To pa ne predstavlja težav hladilni enoti Rowe, ki zaradi svoje visoko izolativne obloge ohranja konstantno temperaturo od 2 do 8 stopinj Celzija.

Za lekarne je vsekakor prednost, da lahko v svojo Rowo vskladiščijo čim več zdravil in drugih izdelkov, tudi tistih temperaturno občutljivih. Z visokim nivojem avtomatizacije se lahko izognete potrebi po dodatnem skladiščnem prostoru ter nepotrebnemu tekanju po lekarni.

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL