Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Rowa Visavia® - 24 urni izdajno svetovalni terminal

Rowa avtomatizirani lekarniški sistemi se ob modularni povezavi z Rowa Visavia terminalom nadgradijo v inteligentne lekarniške izdajno svetovalne sisteme.

Z izdajno-svetovalnim terminalom Visavia lahko farmacevti nudijo svojim strankam 24-urne lekarniške storitve. Čez dan ste normalno fizično prisotni v vaši lekarni, medtem ko izven običajnega delovnika izdajate zdravila in svetujete na daljavo preko Visavia video terminala povezanega direktno na Rowa sistem.           

                                                                                                        VIDEO POVEZAVA

Visavia sistemi se lahko uporabljajo na raznovrstne načine:

  • kot terminali za zbiranje naročil oz. receptov
  • kot samopostrežni terminali za prodajo izdelkov v prosti prodaji
  • kot svetovalni terminali za izdajo zdravil na recept

In kako deluje Visavia terminal v praksi? Stranka na zaslonu enostavno izbere željeno storitev: izdelek v prosti prodaji, izdajo zdravil na recept, priklic lekarniškega farmacevta ali le oddajo naročil oz. receptov. Ko stranka zaključi s postopkom izbire željenega izdelka ali vnosa zdravniškega recepta, se lekarniški farmacevt, preden potrdi njihovo izskladiščenje iz Rowa sistema v Visavia terminal, preko video konference z njo izčrpno pogovori in posvetuje - tako kot to običajno počne v lekarni za klasičnim izdajnim mestom. Izdelke ali zdravila lahko stranka plača ali doplača z denarjem ali bančnimi karticami.

Visavia ni samopostrežni sistem, saj ima vgrajene številne varnostne mehanizme, ki zagotavljajo visoko stopnjo varnosti tako za bolnika kot za lekarniškega farmacevta.

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL