Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih...     V redu

Rowa Vmotion - virtualne predstavitvene police OTC ponudbe

Rowa Vmotion nudi lekarnam popolnoma nov pristop pri kreiranju pregledne in fleksibilne predstavitve OTC izdelkov v lekarniški oficini. Namesto fizičnih polic s pakiranji OTC izdelkov in ostalih izdelkov proste prodaje se ta pakiranja lahko predstavijo obiskovalcem lekarn na velikih "multi-touch" zaslonih, kar pomeni da so nenehna pospravljanja, preurejanja, polnjenja in čiščenja prahu s polic stvar preteklosti. 

Lekarne po svetu in v Evropi se vse bolj obračajo k avtomatizaciji ne le za namen skladiščenja lekarniškega blaga. Tudi v “srcu” lekarne v oficini se odpira potencial za inovativno predstavitev OTC ponudbe na bolj pregleden in sodoben način. Namesto klasičnih polic v oficini, na katere lekarnarji vsakodnevno zlagajo izdelke proste prodaje, se lahko te ključne artikle za lekarne predstavi strankam na velikih zaslonih. Rowa Vmotion so dejansko veliki multi-touch zasloni na dotik (22", 46", 55" in 65"), ki se namestijo v oficini namesto običajnih klasičnih polic. Te sodobne virtualne predstavitvene police se direktno povežejo z ROWA avtomatiziranim skladiščnim sistemom, zato se po izboru OTC izdelka predstavljenega v 3D obliki z dotikom na zaslonu, ta izdelek enostavno izskladišči iz ROWE direktno do izdajnega mesta v oficini. Vmotion služi kot nova podporna tehnologija farmacevtom pri svetovanju o izdelkih proste prodaje v lekarni. Za vsebine o posameznem izdelku predstavljenem na Vmotion poskrbijo lekarne skupaj s proizvajalci.       

                                                                                                           VIDEO POVEZAVA

© 2014 FarmAsist   Vse pravice pridržane.
Izdelava stani: BE-EL